Construcció d´un cotxe teledirigit mitjançant hardware and software lliure

Taller per a 10 cotxes per a conèixer la possibilitat de comunicar el nostre mòvil via Bluetooth a un microcontrolador, en aquest cas utilitzant la placa Arduino UNO, que  per les seues característiques i baix preu s´ha convertit en una plataforma de desenvolupament per a tot tipus de prototips com robots, sensors i plataformes de domòtica . El seu èxit es basa en la facilitat d’us i el fet de que al ser lliure, ya que  hi ha una gran comunitat darrer i a més  està disponible des de molts venedors, per la qual cosa es pot trobar tant en sistemes professionals i industrials com en instal·lacions artístiques.

El projecte es el muntatge d´un cotxe teledirigit controlat des d´el telèfon mòbil de l¨usuari mitjançant una aplicació.

Prèviament al muntatge, hi haurà una xerrada sobre:

1) Què és Arduino?

2)Explicació dels actuadors, sensors i Bluetooth (servo, motor DC, LEDs,etc).

3)Esquema de connexions.

I finalment es realitzarà la part pràctica:

4)Muntatge.

5)Programació.

Carrera

 Curs dirigit especialment per a:

-Estudiants de carreres tècniques i/o científiques.

-Professionals que treballen en un entorn de tecnologies de les comunicacions utilitzant Arduino o   altres plataformes similars.

-Estudiants de mòduls professionals relacionats amb l´administració de sistemes informàtics, programació o altres tecnologies industrials.

 

 

 

 

 


Leave a Reply